‘Supporters van Anderlecht schuiven zelf opvallende nieuwe trainer naar voren’

door: BVDO
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Het loopt bij Anderlecht voor geen meter. Het clubbestuur houdt nog vertrouwen in Felice Mazzu, maar bij de fans ligt dat anders.

Op sociale media laten de supporters van Anderlecht zich horen na de 10 op 24. Een greep uit de reacties waarin telkens de naam van Veldman van de beloftenploeg valt...

“Tijd dat het bestuur zijn verantwoordelijkheid neemt. Kick and Rush voetbal werkt niet met onze spelers. Zie de Futures, zij doen het veel beter met Anderlecht voetbal. Geef Veldman maar een kans.”

“Had het bestuur Vince maar niet moeten ontslaan! Met hem stonden wij reeds héél wat verder!

Daar mag je donder op zeggen.”

“Nul plan, nul tactiek. Sadiki op Chadli zetten. Schandalig. Verschaeren wordt slecht gebruikt. Sadiki ook. Ashimeru ook. 3-5-2 om van te kotsen. Hou op.”

“Als we nu gewoon het eerste elftal #Anderlecht inclusief trainerstaf en bestuur opdoeken en alle spelers onder de 23 onderbrengen bij de #futures van Robin Veldman. Dan denk ik dat we een leuk seizoen tegemoet gaan als #rsca supporters.”

“Robin Veldman volgende T1 van RSCA?”

“Het systeem Mazzu met veel fysiek en hoge pressing gecombineerd met snel lateraal voetbal is zowat het omgekeerde van het voetbal onder Kompany. Wie heeft deze totaal verkeerde keuze gemaakt, die mag opstappen.”

“Hoewel ik overtuigd ben dat #rsca bestuur #mazzu nog zeker twee matchen de hand boven het hoofd houdt, vraag ik me toch af, wie hem zou kunnen opvolgen? Doorschuiven Veldman: zou verdiend zijn, maar wil hij, en oh zo jammer voor de Futures.”

“Voor Mazzu wordt het een moeilijk verhaal. Misschien Veldman doorschuiven, die doet het goed. Maar je kan hem ook verbranden daarmee. Voor mij ligt de grootste verantwoordelijkheid bij het bestuur. Maar de financiën laten ook niet zo heel veel toe vrees ik.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24