Topaankoop Club Brugge heeft het nu al helemaal verkorven bij de fans: "Hij zou zich moeten schamen"

door: AVL
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge won zaterdagavond met 4-2 van KV Oostende. Blauw-zwart rechtte op die manier de rug na de pijnlijke 0-4 pandoering tegen FC Porto in de Champions League.

Club Brugge stond al bij de rust al 2-0 na goals van Hans Vanaken en Ferran Jutgla. De wedstrijd leek in een beslissende plooi te liggen maar de Kustboys knokten zich onverwachts toch opnieuw in de wedstrijd.

Oostende scoorde in de tweede helft twee doelpunten in minder dan 10 minuten. Bij het eerste doelpunt zag vooral Dedryck Boyata er niet goed uit. De Rode Duivel gaf de bal zomaar cadeau aan Hornsby die op zijn beurt de aansluitingstreffer binnentrapte.

Boyata lag sowieso al niet in de bovenste schuif van Carl Hoefkens die de voorkeur geeft aan Brandon Mechele. Met zijn prestatie tegen Oostende slaagde hij er in elk geval niet in om de vele twijfels weg te spelen. Ook de fans waren niet te spreken over zijn prestatie en uitten veelvuldig hun ongenoegen op Twitter.