‘Tweede Belgische club meldt zich voor Michael Frey’

door: BVDO
Michael Frey
Afbeelding bron: Photonews

Michael Frey trok afgelopen winter de deur achter zich dicht bij Antwerp. Hij dacht van nooit meer terug te keren, maar dat is eventjes anders gelopen.

Michael Frey wou afgelopen wintermercato weg bij Royal Antwerp FC, omdat hij naar eigen zeggen te weinig speelminuten kreeg door de komst van Vincent Janssen.

Hij trok naar Schalke 04 op uitleenbasis, maar de definitieve transfer via de aankoopoptie kwam er niet. Schalke 04 degradeerde en Frey speelde maar bitter weinig.

Frey heeft nog een contract van één seizoen bij Antwerp, maar daar moet hij op niks meer rekenen. Vorige week meldde Standard zich voor de speler van The Great Old.

KV Mechelen zou wel eens een oplossing kunnen zijn. “Iemand als Frey zou van goudwaarde zijn voor ons”, stelt Tim Matthys in Gazet van Antwerpen. “Al moeten wij rekening houden met onze financiële beperkingen.”

Voor meteen zou dat echter niet zijn. “Veel clubs die pas gedaan hebben, moeten bovendien hun huiswerk nog maken. Eens de voorbereiding bij iedereen op gang komt, zal de kloof tussen vraag en aanbod verkleinen.”