Vertrek in de maak? Rode Duivel per direct naar de B-kern gestuurd

door: AVL
Rode Duivels
Afbeelding bron: Photonews

Domenico Tedesco gaf in zijn eerste maanden als bondscoach van de Rode Duivels enkele nieuwe jongens de kans om zich te bewijzen.

Eén van dé revelaties in de eerste interlands onder de nieuwe bondscoach was zonder twijfel Dodi Lukebakio. De dribbelvaardige rechtsbuiten lijkt op zijn 25ste eindelijk een goeie constante in zijn prestaties te hebben gevonden.

Dat bewees het voormalige jeugdproduct van Anderlecht ook op clubniveau bij Hertha Berlin waar hij vorig seizoen met elf doelpunten één van de weinige lichtpuntjes was. Zijn sterke prestaties waren niet genoeg om de degradatie naar tweede klasse af te wenden maar leverden hem wel de nodige interesse op.

Onder meer Inter Milan werd de afgelopen weken verschillende malen aan de Rode Duivel gelinkt. Hertha Berlin wil het onderste uit de kan halen en heeft daarom beslist om Lukebakio naar de B-kern te verwijzen om zijn conditie te onderhouden.

De Berlijners nemen het komend weekend op de eerste speeldag van de tweede Bundesliga op tegen Fortuna Düsseldorf en willen koste wat het kost vermijden dat hun prijsbeest een langdurige blessure oploopt.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24