Vincent Kompany geeft duidelijk advies aan Wouter Vrancken en Racing Genk

door: JDH
Vincent Kompany
Afbeelding bron: Photonews

Racing Genk won afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen het Burnley van Vincent Kompany. Die had achteraf nog mooie woorden voor Wouter Vrancken en Racing Genk. 

Burnley verloor met 2-0 tegen Racing Genk, maar paniek is er nog. De Premier League begint dan ook maar op 11 augustus. Racing Genk moet volgend weekend al aan de bak op het veld van promovendus RWDM. 

Dinsdag is er echter ook al de heenwedstrijd in de kwalificatie voor de Champions League tegen Servette. "Genk is sowieso de beste tegenstander waartegen we al gespeeld hebben in deze voorbereiding", zegt Kompany bij Het Belang van Limburg. Hij denkt dan ook dat Racing Genk klaar is voor dinsdag. 

Kompany had ook nog mooie woorden voor Wouter Vrancken, met wie hij een goede band heeft. "Wouter is een eerlijke, hard werkende man die een voetbalvisie heeft die aanleunt bij die van mij. Ik hou van de manier waarop hij zijn ploeg laat spelen."

Kompany vindt dan ook dat Vrancken perfect past bij Racing Genk, de spelers en het publiek. "Dat is iets dat hij moet koesteren, want zo’n dingen zijn in de voetbalwereld niet vaak het geval."