Wouter Vrancken vindt nu al iets jammer aan selectie van Rode Duivels

door: BVDO
Wouter Vrancken
Afbeelding bron: Photonews

Bij KRC Genk houden ze de selectie van de Rode Duivels goed in de gaten. Die wordt vrijdag over de middag bekendgemaakt.

Wouter Vrancken is overtuigd: Bryan Heynen en Mike Trésor van KRC Genk moeten absoluut in de selectie van de Rode Duivels zitten. “Ik denk dat beide spelers een selectie verdienen”, vertelt Vrancken op zijn persconferentie. “Ik kan me van Bryan dit seizoen geen mindere match herinneren en Mike zijn statistieken (18 assists, red.) zeggen alles. Wat moet hij nog meer doen?”

Bij Racing Genk zitten ze vooral met de situatie van vorig jaar richting het WK in Qatar. Toen haalde Mike Trésor ondanks zijn ongelofelijke statistieken in de Jupiler Pro League zelfs de voorselectie van de toenmalige bondscoach Roberto Martinez niet.

De trainer van KRC Genk vindt nu al iets bijzonder jammer. “Het is ergens jammer dat ze de selectie vrijgeven op een wedstrijddag. Of het invloed kan hebben op hun prestaties tegen Cercle? Als ze erbij zijn, zal dat meevallen. Bryan kennende zal hij zich niet zo fel uit balans laten brengen, maar voor Mike zou het misschien pijnlijker zijn. We zullen zien. We hopen dat ze erbij zijn.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24