Wouter Vrancken zocht kleedkamer van scheidsrechter op: Dit werd er gezegd

door: BVDO
Wouter Vrancken
Afbeelding bron: Photonews

Het waren opvallende beelden. Trainer Wouter Vrancken ging tijdens de rust verhaal halen in de kleedkamer van scheidsrechter Laforge.

Wouter Vrancken was op zijn minst gezegd not amused met wat er tijdens de eerste helft van het duel van KRC Genk op bezoek bij Standard gebeurde. De 1-0 viel immers op het moment dat Genk al eventjes een vervanging wilde doorvoeren, omdat Cuesta geblesseerd was. Maar de scheidsrechter liet de vervanging niet toe.

Een absurde situatie vond Wouter Vrancken, waardoor hij de scheidsrechter aan zijn kleedkamer opwachtte tijdens de rust. “Hij gaf aan dat hij te snel liet doorspelen en heeft sorry gezegd. Tja, daar zijn wij vet mee. Tot aan dat doelpunt speelden we gewoon een goede wedstrijd”, zei Vrancken achteraf.

Voor Vrancken is het niet de eerste keer dat zijn ploeg het slachtoffer wordt van een scheidsrechterlijke blunder. “Het is om er moe van te worden, altijd zo goals slikken. Dat zo'n dingen nog altijd kunnen in het profvoetbal en beslissend zijn.”