VTM

Is Average Rob Papegaai in 'The Masked Singer'? Dit is zijn opvallende reactie op de vermoedens

door: LHX
Average Rob
Afbeelding bron: Instagram @averagerob

Eén van de veelbesproken figuren in 'The Masked Singer' is Papegaai. Hij is duidelijk een geboren entertainer. Sommige kijkers denken dat hij wel eens Average Rob zou kunnen zijn, die bekend is als comedian en YouTuber.

Wanneer Average Rob te gast is in de MNM-studio en geconfronteerd wordt met de speculaties, houdt hij zich van den domme. "Ik weet niet wat het is, 'The Masked Singer'", grapt hij. 

Eén van de hints was 'Ik werk regelmatig samen met mijn broer', wat klopt in het geval van Average Rob. Hij wuift het echter snel weg. "Dat kan toch ook Koen Wauters zijn?", reageert hij. 

"Je hebt onlangs een papegaai getweet, je hebt zitten reageren op de post van 'The Masked Singer'", zegt presentatrice Laura Govaerts. Vervolgens stelt ze hem de grote vraag. "Average Rob, ben jij Papegaai?"

"Ik mag niet zeggen volgens mijn contract met VTM dat ik Papegaai ben, dus ik ga daar liever niet op antwoorden", klinkt het mysterieus. "Nee nee, ik heb geen contract bij VTM", neemt hij zijn woorden gauw terug.

Het is hem wel opgevallen dat er heel veel mensen zijn die hem verdenken. "Ik krijg daar gigantisch veel berichten van", vertelt hij. "En het zijn niet eens volzinnen, het is gewoon 'Papegaai!'"