VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers steken scherpe mening over Ingeborg niet onder stoelen of banken

door: COS
Ingeborg
Afbeelding bron: VTM

In 'Blind Getrouwd' hebben de vier koppels hun huwelijksfeest achter de rug. Dat feest was voor het eerst gemeenschappelijk, net als de huwelijksreis.

Naast het gemeenschappelijk huwelijksfeest en de gezamenlijke huwelijksreis is er nog een nieuwigheid dit seizoen: Ingeborg. Zij vervoegt de experten en fungeerde afgelopen maandag als de ceremoniemeester op het huwelijksfeest.

Ingeborg dook eerder al op in 'Blind Getrouwd: De Jubilee'. Als grote fan van het programma ontving Ingeborg de deelnemers van de afgelopen seizoenen op een gigantisch feest. Kijkers lijken toch niet helemaal overtuigd van Ingeborgs aandeel in het huidige liefdesavontuur.

"Ik heb niks tegen Ingeborg, maar ik snap haar rol in 'Blind Getrouwd' niet. Zij helpt die koppels toch niet of zo?", klinkt het op Twitter. "Hoe Ingeborg het doet als gastvrouw? 'Dan zou ik het bordje met het cijfer vijf omhoogsteken'", citeert iemand Joren.

"Ideetje voor 'Blind Getrouwd': vier koppels trouwen en één koppel wordt gehomewrecked door Ingeborg", grapt iemand. Maar ook: "Kan ik Ingeborg please inhuren voor mijn trouw ooit?"