VTM

Brecht van Blind Getrouwd deelt spannende ervaring: "Eerste keer!"

door: ASX
Brecht uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Brecht De Geyter, vorig jaar nog deelnemer aan ‘Blind Getrouwd’, maar na de scheiding met Dziubi terug single, geniet volop van het leven. De leerkracht uit Gent reist deze zomer de wereld rond. Eerder was hij al op trip naar Indonesië en momenteel vertoeft hij in Senegal. 

In Afrika waagt Brecht zich opnieuw aan een eerste keer. Hij trekt er op safari, op zoek naar de big five. Op zijn Instagramaccount is te zien hoe Brecht vol stress naar de safari vertrekt, in de hoop om de vijf grootste dieren van Afrika te spotten. Wat hij daarna te zien krijgt, is pure magie.

Vol trots deelt de deelnemer van ‘Blind Getrouwd’ foto's van een Afrikaanse buffel en een neushoorn. Daarbij komt hij op twee van de vijf. Het lijkt erop dat de andere drie diersoorten zich op de safari van de Gentenaar goed verschuild hielden.

Dat deerde de pret allerminst, want de magie slaat toe als De Geyter wilde giraffen spot en dat van heel dicht: "Dit is de eerste keer dat ik wilde giraffen spot, magisch," klinkt het. De leerkracht kwam ook oog in oog met een krokodil en eindigde de safari met een lichte deathride tussen twee bomen, die naar eigen zeggen niet zo vlot verliep. 

Brecht De Geyter safari
Afbeelding bron: Instagram @brechtdegeyter