VTM

Carrièreswitch voor Kürt Rogiers? “Vanaf 1 januari heb ik een echte job”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

In ‘Familie’ beleeft Lars De Wulf – vertolkt door acteur Kürt Rogiers – heftige tijden. Door de drugsproblemen van zoon Raven (Aaron Blommaert) zoekt de CEO van Wolff & Bos wat afleiding bij Mieke (Caroline Maes)

En dat resulteerde de afgelopen weken in enkele stomende seksscènes. De twee doen er alles aan om hun escapades geheim te houden voor de buitenwereld, maar dat lijkt hoe langer hoe minder te lukken.

In het echte leven is het voor acteur Kürt Rogiers op liefdesvlak gelukkig een stuk stabieler. Dit jaar vierde hij zijn twintigste huwelijksverjaardag met Els, waarmee hij twee kinderen heeft. Professioneel gaat het Kürt eveneens voor de wind, binnenkort maakt hij zijn opwachting in het vierde seizoen van ‘Een echte job’.

Dat nieuws maakte Kürt deze ochtend zelf bekend op zijn Instagram-profiel. “Vanaf 1 januari heb ik een echte job. Wat een onwaarschijnlijk avontuur”, laat de acteur weten. Op welke afdeling in het ziekenhuis Kürt actief zal zijn, is nog niet geweten. Naast Kürt nemen ook Kamal Kharmach, Celine Van Ouytsel, Stephanie Planckaert en Nathalie Meskens deel aan het vierde seizoen.