VTM

Celine Van Ouytsel doet verrassende onthulling over Hendrik Vos na exit bij 'De Verraders'

door: COS
Céline Van Ouytsel in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Zondag moesten we in 'De Verraders' afscheid nemen van Imke Courtois en Celine Van Ouytsel. De ene werd 'vermoord', de andere 'verbannen' aan de Ronde Tafel.

Celine Van Ouytsel stond al een hele tijd op de radar van Hendrik Vos. Die kon met zijn verdachtmakingen aan het adres van de voormalige Miss België een heleboel bondgenoten overtuigen om hun stem aan Celine te geven.

Celine voelde dat de groep cruciale tijd aan het verspillen was en offerde zich enigszins aan de Ronde Tafel op. Dat haar exit toch grotendeels aan politicoloog Hendrik te wijten is, neemt ze hem helemaal niet kwalijk.

"Hij heeft me achteraf nog een paar keer een berichtje gestuurd om zich te verontschuldigen en te zeggen dat het hem spijt. Al is dat helemaal niet nodig natuurlijk", zegt Celine aan Het Laatste Nieuws.

"Maar dat hij zich daarvoor schaamde? Ik moet toegeven dat ik daar stiekem ook wel een beetje van genoten heb. Hij heeft het zichzelf natuurlijk aangedaan. Maar het is een spel. Hij heeft het toen misschien niet goed aangepakt, maar het was wél een leuke plottwist."