VTM

Een antwoord op de vraag van veel 'Blind Getrouwd'-kijkers: Zo zit het nu met de intimiteit tussen Florence en Jiri

door: LHX
Florence en Jiri in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt kenden een bijzonder moeizame start in 'Blind Getrouwd'. Toch besloten ze op het einde van het experiment samen te blijven.

In 'Blind Getrouwd' was regelmatig te zien hoe Florence Vandoorne erg onwennig reageerde wanneer Jiri Punt iets dichter bij haar kwam. Daarom vroegen heel wat kijkers af hoe dat zou evolueren.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt Florence dat zij en Jiri naar het einde van het experiment toe steeds vaker knuffelden en kusten wanneer de camera's er even niet waren. Dat is de laatste maanden uiteraard nog meer geworden.

Ze laat weten dat ze intussen verliefde gevoelens heeft voor Jiri en dat ze het bed al gedeeld hebben. "We hebben er bewust mee gewacht tot na het beslissingsmoment", verklaart ze. Ze wilde er immers niet over spreken voor de camera.

"Nu die gevoelens er zijn, ben ik niet meer geremd", klinkt het. Ze ziet hun toekomst dan ook erg rooskleurig in. Zo gaan ze in december samen op reis en spelen ze met het plan om een camper om te bouwen.