VTM

Fantastisch nieuws voor 'Blind Getrouwd'-fans: 'Het Vijfde Huwelijk' komt eraan mét primeur

door: COS
Karen in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Zondag krijgen we de beslissingen van de twee laatste 'Blind Getrouwd'-koppels te horen en volgt het reüniemoment. Daarna is het tijd voor méér 'Blind Getrouwd'.

Eind juli lanceerde VTM een kandidatenoproep voor 3 singles uit de voorrondes van Blind Getrouwd. Voor hen werd geen match gevonden, maar gastvrouw Ingeborg hoopte voor één van hen alsnog de perfecte partner te vinden in de VTM GO-reeks 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk'.

De experten vonden een match voor de 27-jarige dierenartsassistente en chocolatier Karen. Dat betekent ook dat 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' meteen goed is voor een primeur: voor het eerst in de Vlaamse geschiedenis van Blind Getrouwd zullen 2 vrouwen 'ja' zeggen tegen elkaar.

 

Karen in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

"De voorbije jaren kregen we vaak de vraag waarom we nog geen 2 lesbiennes lieten trouwen. Het antwoord daarop was eenvoudig: we vonden nog geen goede match, en we willen er pas echt voor gaan als we een op papier heel sterk duo kunnen samenbrengen. Nu geloven we echter Karens perfecte partner gevonden te hebben en dus gaan we er voluit voor", zegt experte Sarah Hertens.

Karen en haar bruid staat exact hetzelfde te wachten als de andere 'Blind Getrouwd'-koppels: een trouwfeest met alles erop en eraan, een huwelijksreis en een 6 weken durende periode van samenwonen, met op het einde van de rit ook hier één prangende vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

'Blind Getrouwd'-fans hoeven dus niet te rouwen wanneer het seizoen bij VTM op maandagavond 27 november ten einde komt: vanaf die dag is 'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' vier weken lang te volgen op VTM GO. Om 22.00 uur komen de eerste vier afleveringen online, daarna worden elke zaterdag vier nieuwe afleveringen beschikbaar gesteld.