VTM

Florence en Jiri hebben bijzonder groot nieuws na geslaagd 'Blind Getrouwd'-avontuur

door: COS
Jiri en Florence in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Maandag namen we met twee getrouwde koppels afscheid van het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd'. Na Brecht en Dziubi zeiden ook Jiri en Florence opnieuw 'ja'.

Jiri Punt en Florence Vandoorne kenden een hobbelig parcours. Florence voelde de vonk niet, maar Jiri had geduld. Dat heeft geloond, want maandag zeiden ze met veel respect voor elkaar opnieuw 'ja'. Nu kijken ze uit naar een mooie toekomst samen.

Samenwonen is nog niet aan de orde. Als ze er klaar voor zijn, zullen ze een plek zoeken die voor allebei goed voelt. Ook over kinderen werd al gepraat. Die mogen er binnen twee à vijf jaar komen. Wat er wellicht sneller zal komen, is een nieuw huwelijk. "Florence mag nog een huwelijksaanzoek verwachten", zegt Jiri in Story.

"We willen ons trouwfeest graag opnieuw doen, zoals wij het echt willen, met meer mensen", zegt Florence in het weekblad. "Ik was ook heel gegeneerd tijdens onze openingsdans. Voor mij is dat iets intiem, maar er waren zoveel mensen die we niet kenden, dat ik mijn eigen familie soms kwijt was."