VTM

Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' hebben groot nieuws: "Na twee jaar voelden we de drang"

door: LHX
Jiri en Florence in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt kenden een in 'Blind Getrouwd' een aarzelende start, maar twee jaar na de opnames zijn ze nog altijd gelukkig samen. Nu komen ze met mooi nieuws.

Na twee jaar huwelijk zetten Florence Vandoorne en Jiri Punt een grote stap samen: ze gaan samenwonen. "We wilden eerst een stevige basis. En na twee jaar voelden we beide de drang om samen te gaan wonen", vertelt Florence aan Het Laatste Nieuws.

Allebei hebben ze al een huis, en een tijdlang overwogen ze om samen iets nieuws te kopen. Uiteindelijk heeft Florence er toch voor gekozen om West-Vlaanderen achter zich te laten en bij Jiri in te trekken in Westmalle.

"Ik heb een rijhuis en Jiri heeft iets meer ruimte. Het was een logische keuze, want ik denk niet dat hij er in mijn huis nog iets zou kunnen bij krijgen."

Vooraleer ze écht verhuist, werken ze nog wat aan het huis van Jiri. Zo is de volledige benedenverdieping al vernieuwd, omdat er verschillende soorten vloerbedekking lagen. 

Ook de badkamer en de keuken staan nog op de planning. "En dan is er nog een schuurtje dat we gaan omvormen tot een 'woman cave' voor mij. Zo heb ik ook een plekje voor mezelf in Westmalle."