VTM

Florence en Jiri uit 'Blind Getrouwd' kondigen grootse plannen aan voor het nieuwe jaar

door: STG
Florence en Jiri in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Florence en Jiri zijn intussen al een halfjaar gelukkig getrouwd. 'De slakjes' van het voorbije seizoen kondigen dan ook groots nieuws aan over hun toekomst samen.

Het traject van Jiri en Florence in 'Blind Getrouwd' zullen we niet snel vergeten. Florence omschreef zichzelf en Jiri dan ook als "de slakjes van de groep". Iets waar momenteel niet veel meer van te merken is.

Zo gingen ze recent voor het eerst samen op vakantie. Ze trokken naar Lanzarote, en brachten ook de feestdagen samen door. Het ideale moment om ook plannen te maken voor de toekomst. In TV-Familie doet Florence dan ook een verrassende onthulling.

“We wonen we nog niet samen, nee. Er is zeker al over gepraat, al is dat nu geen prioriteit”, zegt Florence. Toch moet Florence Jiri nooit echt lang missen. Jiri is momenteel elke dag bij haar in Hoboken. "Ook voor ons werk is mijn plek beter ­gelegen”, klinkt het.

Toch hebben ze al verder nagedacht over hun toekomst samen. "We hebben wel al afgesproken dat, wanneer we klaar zijn voor die volgende stap, we ­samen een huis gaan kopen. Ergens tussen Hoboken en Malle, waar Jiri nu woont. Een hele verhuis van zijn naar mijn huidige woning of omgekeerd lijkt ons een onnodige tussenstap”, besluit Florence.