VTM

Florence heeft pijnlijke boodschap voor Jiri in 'Blind Getrouwd': "Echt moeilijk om te zeggen"

door: LHX
Florence uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Tijdens een boottochtje krijgen de koppels in 'Blind Getrouwd' de kans om bij elkaar eens te polsen hoe het gaat. Zo hebben Florence Vandoorne en Jana De Bosscher een erg openhartig gesprek. 

Aan Jana De Bosscher vertelt Florence Vandoorne dat ze aan Jiri Punt eens duidelijk heeft verteld hoe ze zich voelt. "Ik heb hem eerlijk gezegd dat ik, toen ik hem zag op de trouw, wel een mooie man vond", zegt ze. "Maar dat ik toen op dat moment niet echt aantrekking voelde en dat dat er eigenlijk nog altijd niet is."

"Ik zei tegen hem: 'Dat is waarschijnlijk echt niet leuk om te horen en ik vind dat echt moeilijk om te zeggen tegen je. Maar ik wil ook gewoon dat je weet, ondanks het feit dat het er langs mijn kant nu eigenlijk niet is, dat dat voor mij niet wil zeggen dat het een no-go is tussen ons.'", vervolgt ze. "Ik geloof dat dat kan groeien en ik ben megabenieuwd wat er nog meer achter hem zit."

Jiri reageerde erg begripvol op haar bekentenis. "Hij zei dat hij blij was dat hij dat wist en dat ik over alles eerlijk mocht zijn. Ik had dat ook wel verwacht, maar toch... Ik denk dat dat niet leuk is om te horen", vreest Florence.