VTM

Florence uit 'Blind Getrouwd' geeft het eerlijk toe: "Heb het daar moeilijk mee"

door: COS
Florence en Jiri in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

De koppels van 'Blind Getrouwd' hebben hun huwelijksreis achter de rug. Vanaf nu gaan ze vijf weken samenwonen om verder uit te zoeken of ze écht bij elkaar passen.

De koppels zullen vijf weken lang niet in hun eigen woningen blijven. Ze mogen hun nieuwe appartementen natuurlijk wel aankleden met eigen spullen. Florence en Jiri trokken dan ook naar Jiri's woning in Malle om wat spulletjes op te halen.

Florence bekent onderweg dat ze stress heeft. Jiri kocht de woning namelijk met zijn ex. Dat vindt ze "heel gek" en ondanks dat Jiri er al twee jaar alleen woont "nog heel recent allemaal". "Jullie hebben daar zoveel herinneringen samen", merkt ze op.

Jiri probeert zijn echtgenote gerust te stellen. "Ik ben daar ook niet aan gebonden. Dat is puur om praktische en financiële redenen", benadrukt de politieagent. "Ik moet dat gewoon uit mijn hoofd zetten. Ik moet me er niet te veel op vastpinnen", bedenkt Florence zich. Maar dat is niet makkelijk.

"Voor mij is dat wel een beetje moeilijk dat hij dat samen met zijn ex gekocht heeft", bekent Florence voor de camera. "Ik weet dat ze daar een toekomst aan het uitbouwen waren. Ik had het er moeilijk mee, toen ik daarnaartoe ging."