VTM

Florence uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat: "Dat heeft kijkers verkeerd beeld gegeven"

door: COS
Florence en Jiri in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt kenden een moeilijk parcours in 'Blind Getrouwd'. Of ze samen zullen blijven, komen we binnenkort te weten.

Bij Florence en Jiri is het vooral Florence die de afgelopen weken de boot afhield. Ze vindt Jiri een mooie man, maar wacht nog steeds tot het 'vonkje' er is. Pas dan zal ze zich naar eigen zeggen verder kunnen openstellen.

Dat ze haar tijd zou nodig hebben, wist Florence vooraf al. Wat ze wel onderschat heeft, is de impact van de camera's. Een cameraploeg van drie mensen aan het voeteinde van het bed? Dat heeft Florence naar eigen zeggen geremd.

"Daardoor heb ik te veel gesprekken met Jiri buiten het zicht van die camera’s gevoerd, besef ik. Wellicht heeft dat de kijkers een verkeerd beeld gegeven", zegt Florence in Dag Allemaal. 

Florence heeft de negatieve commentaar gelezen. "Mensen die me een seut vinden... Eigenlijk kan ik hen geen ongelijk geven. Ik zal nooit voor een onenightstand gaan, en intimiteit zal altijd pas na een lange periode van daten mogelijk zijn", aldus Florence in het weekblad.