VTM

Het loopt al meteen mis voor Ingeborg bij 'Million Dollar Island': "Doodziek"

door: LHX
Ingeborg in 'Million Dollar Island'
Afbeelding bron: VTM

Elke maandag en woensdag is op VTM 2 het gloednieuwe 'Million Dollar Island' te zien. Ingeborg is de Vlaamse presentatrice van dienst.

Wie zich afvraagt hoe het er achter de schermen van 'Million Dollar Island' aan toe is gegaan, krijgt binnenkort een antwoord op al zijn of haar vragen. Vanaf maandag kan je op VTM 2 immers kijken naar 'De kijk van Ingeborg'.

"Alles wat je niet zag, kun je nu wel zien", kondigt ze aan. In een filmpje toont ze alvast hoe ze thuis vertrekt en dertig uur later aankomt in Manilla, de hoofdstad van de Filippijnen. Op het laatste vliegtuigje zien we haar vervolgens de lijst met de namen van de aanwezige dokters bekijken.

Niet veel later liep het al fout. "Ik had nog maar net de namen van al die dokters bestudeerd, en ik moest direct naar de dokter", vertelt ze. "Direct. Ik voelde me doodziek."

Ze vermoedt dat het iets te maken heeft met de lunch die ze achter de kiezen heeft. "Ik kreeg daar een aperitief met fruit, banaan en nog van alles. En ik ben doodziek, ik zweer het je. De dokter heeft haar twee pillen gegeven. "En die maar lachen", klinkt het. "Hij had nog geen enkele cliënt gehad."

Tags Ingeborg