VTM

Het ziet er niet goed uit voor dit ‘Familie’-personage: “Hij gaat dood”

door: ASX
Familie
Afbeelding bron: VTM

Op vrijdag 5 januari kan je kijken naar de superspannende midseason-finale van ‘Familie’. Die staat in het teken van de verhaallijn rond de afpersing van Jamila (Jools Jatta Janssens). De kijkers kunnen zich alvast voorbereiden op een erg bloederige afloop.

In de trailer van de bewuste aflevering is duidelijk een schot te horen. Op social media wordt er alvast druk gespeculeerd hoe de spannende verhaallijn zal aflopen. Volgens heel wat kijkers zou het wel eens het einde kunnen betekenen van een erg geliefd personage.

Enkele fans zijn ervan overtuigd dat Benny (Roel Vanderstukken) het loodje zal leggen in een gevecht met slechterik Daniel (Pepijn Huysman). “Ik denk dat Benny gaat sterven”, gokt één van de vele kijkers. “Ja, hij gaat dood”, beaamt een andere fan van het programma.

De dood van Benny zou volgens de fans ook meteen de terugkeer van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) verklaren. Hoe het afloopt, zien we aanstaande vrijdag om 19H55 op VTM. Kan je niet wachten tot dan? Dan kan je vandaag al de aflevering bekijken op VTMGO+.