VTM

Kijkers van ‘Familie’ ongemeen hard voor nieuw personage: “Slechte acteur”

door: ASX
Annie Geeraers en Ray Verhaeghe in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Vlaanderens langstlopende soap ‘Familie’ is een slechterik rijker. Vorige week deed student Daniel, een personage vertolkt door acteur Pepijn Huysman, zijn intrede in het leven van de familie Van den Bossche en aanverwanten. Zijn komst wordt echter niet door iedereen gesmaakt.

De bedoelingen van Daniel zijn dan ook niet zuiver, dat werd in de aflevering van afgelopen vrijdag meteen duidelijk. Vooral de nietsvermoedende Jamila (Jools Jatta Janssens) lijkt al meteen het slachtoffer te worden van Daniels spelletjes.

Een verhaallijn die al meteen heel wat kijkers tegen de borst stoot. Op sociale media winden de fans van de soap er geen doekjes om: ze zien het personage meteen liever opnieuw vertrekken. “Ambetant personage” en “Die mag van mij nu al de reeks verlaten”, lezen we onder andere.

Andere kijkers hebben het vooral op de acteur zelf gemunt. “Zie hem niet graag acteren”, “Trekt op niks” en “Deze gast kent niks van acteren”, klinkt het ongemeen hard. Andere kijkers geven het nieuwe tv-gezicht wel nog wat krediet. “Elke nieuwe acteur is wennen, voor alles is er een begin”, luidt het een stukje genuanceerder.

Hoe de verhaallijn van Daniel verder evolueert en welke personages nog meer betrokken raken in zijn manipulatieve spelletjes zie je vanavond op VTM.