VTM

Hoogdag voor Brecht en Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’: “Eerste keer”

door: ASX
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vorige maand maakten Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen via Instagram weten dat ze niet langer als koppel door het leven gaan. “Diepere gevoelens bleven uit waardoor onze relatie niet verder evolueerde”, klonk het in een gemeenschappelijke post. De twee gingen als vrienden uiteen en beleefden gisteren een topdag.

Zowel Brecht als Dziubi waren gisteren aanwezig op de Brussels Pride. Een unieke ervaring voor beide heren, die voor het eerst in hun leven aanwezig waren op de pride in Brussel.

“Een paar jaar geleden nam ik de eurostar naar Londen voor mijn eerste pride. Nu is het tijd mijn eerste pride in Brussel”, klinkt het enthousiast bij Dziubi. Ook Brecht beleefde zijn vuurdoop in Brussel. “Mijn eerste pride was in Antwerpen, mijn tweede nu in Brussel. Amazing!”, laat de Gentenaar weten.

Brecht en Dziubi namen vorig jaar aan ‘Blind Getrouwd’. Ze vormden het tweede homoseksuele koppel in de Vlaamse versie van het populaire programma. In 2020 namen Nick Laenen en Christophe Ramont deel aan het programma. Ook hun huwelijk liep helaas op de klippen.

Brecht Degeyter
Afbeelding bron: Instagram @brechtdegeyter