VTM

Ingeborg heeft belangrijke boodschap voor makers van 'Blind Getrouwd'

door: STG
Ingeborg Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd' is maandag al toe aan de laatste aflevering. Vorige week lanceerden de makers alvast een oproep voor nieuwe kandidaten. Inschrijven kan vanaf nu op de website van VTM.

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' onderging een grote metamorfose. De makers gingen aan de slag met de feedback van alle kandidaten uit de vorige seizoenen en deden enkele nieuwe ingrepen aan het format. Zo gingen de koppels samen op huwelijksreis en waren er meer momenten om de ervaringen met elkaar te delen.

Ook de rol van Ingeborg was nieuw. Als grootste supporter van de liefde stond ze de kandidaten bij hun grote avontuur. Een ervaring die volgens haar een volgend seizoen wat uitgebreid mag worden.

“Als het van mij afhangt zou ik volgend seizoen graag wat meer meewerken”, klinkt het Primo. Toch zijn er bepaalde dingen die ze bij een terugkeer anders zou willen zien. 

“Ik zou het niet erg vinden om me nóg meer te moeien. Ik ben psycholoog en geef relatietherapie, maar dat was dit seizoen niet mijn opdracht”, vertelt ze. Wie weet zien we Ingeborg dus wel als experte opduiken in het nieuwe seizoen.

Tags Ingeborg