VTM

Ingeborg heeft heel groot nieuws over 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'

door: COS
Ingeborg voor 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'
Afbeelding bron: VTM

Vier koppels stapten in het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje. Hun avontuur zien we elke maandag op VTM.

Voor het eerst in de geschiedenis van 'Blind Getrouwd' zal ook een vijfde koppel de sprong wagen in 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'. Steve, Karen en Jonas, voor wie in de voorrondes geen match werd gevonden, krijgen in de VTM GO-reeks een nieuwe kans.

Samen met het 'Blind Getrouwd'-team gaat Ingeborg, die het programma host, op een andere manier op zoek naar die ene ware liefde, en als alles goed gaat stapt één van hen dit jaar alsnog in het huwelijksbootje. 

VTM en Ingeborg maakten meteen bekend dat als er geen match gevonden zou worden na de oproep, er geen vijfde huwelijk zou komen. Dat scenario is nu van de baan. Voor (minstens) één van de deelnemers blijkt de perfecte match gevonden te zijn.

Deze week verklapte Ingeborg bij Qmusic dat ze bezig zijn met de opnames van 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'. Het huwelijk zal er dus echt komen. Ingeborg vertelde ook nog dat het programma aan het einde van 'Blind Getrouwd' zal worden aangekondigd.