VTM

Ingeborg krijgt verrassend telefoontje van VTM: "Ik moest wel volmondig 'ja' zeggen"

door: COS
Ingeborg in 'Million Dollar Island'
Afbeelding bron: VTM

100 wildvreemden, 1 onbewoond eiland en 1 miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de explosieve ingrediënten van het next level survivalprogramma ‘Million Dollar Island’, later dit voorjaar nieuw bij VTM 2 en Streamz. 

In 'Million Dollar Island' sturen hosts Ingeborg Sergeant en Dennis Van Der Geest 50 Vlamingen en 50 Nederlanders naar een onbewoond eiland. De inzet? Een prijzenpot van 1 miljoen euro. Door games te spelen kunnen deelnemers polsbandjes ter waarde van 10.000 euro winnen of verliezen.

"Dit fascinerende sociaal experiment draait niet alleen om het avontuur van 100 straffe mensen die het lef hebben om met wildvreemden een eigen minimaatschappij op te starten", zegt Ingeborg. "'Million Dollar Island' vormt een optelsom van het leven zelf: het smeden én verbreken van vriendschapsbanden, liefde die ontstaat..."

"Met mijn achtergrond als psychotherapeut móést ik wel volmondig 'ja' zeggen tegen dit programma. Het is ook voor mij een onvergetelijk avontuur geworden. Al moet ik toegeven dat dat avontuur een pak intenser werd dan ik had verwacht", aldus Ingeborg.

Tags Ingeborg