VTM

Jan uit ‘Familie’ krijgt speciaal cadeau voor Vaderdag: “Twee leuke vriendinnen gekregen”

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

De naam Jef De Smedt doet u wellicht niet meteen een belletje rinkelen. Wanneer we het hebben over “Jan van Familie” ongetwijfeld wel. Jef De Smedt geeft al sinds dag één gestalte aan het personage van Jan Van den Bossche in Vlaanderens langstlopende soap.

De jongste zoon van moeder Anna (Annie Geeraerts) doorzwom al heel wat watertjes in ‘Familie’. De laatste jaren verdween zijn personage wat op de achtergrond, maar nu lijkt Jan verwikkeld te zitten in een ontzettende spannende verhaallijn, die zijn climax zal kennen in de nakende seizoensfinale.

Na drie mislukte huwelijken had de pater familias de hoop opgegeven om nog de liefde te vinden. Deze week bleek Jan dan toch opnieuw de liefde gevonden te hebben. Wat de cafébaas echter niet beseft, is dat zijn geliefde niemand minder is dan Elena Rieser (Ilse Uitterlinden) en die is maar uit op één ding: wraak op de Van den Bossches voor de dood op haar zoon Koen (Sieg De Doncker)

Gelukkig heeft de acteur in het echte leven een vriendin die wél enkel goeie bedoelingen heeft. Zo kreeg hij voor Vaderdag wel een erg origineel geschenk, meer bepaald twee cavia’s! “Voor mijn Vaderdag twee leuke vriendinnen gekregen van mijn leuke vriendin. Jeugdsentiment”, schrijft Jef naast een foto waarin hij trots poseert met zijn nieuwe huisgenootjes.