VTM

Jiri Punt uit ‘Blind Getrouwd’ in diepe rouw: “Ik ga onze momentjes missen”

door: ASX
Jiri uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het achtste seizoen van het immens populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ draait op volle toeren. Over enkele weken weten we of de vier koppels de eindmeet halen. Van het vorige seizoen vormen enkel Jiri Punt en Florence Vandoorne nog een gelukkig paar, al beleven die twee momenteel minder leuke momenten.

De reden: Florence moest dit weekend afscheid nemen van haar huisdier; poes Toulouse. Een verlies dat het koppel bijzonder zwaar valt, lezen we op Instagram. Ook wederhelft Jiri heeft het lastig met de dood van Toulouse. “Ik ga onze momentjes samen missen”, klinkt het geëmotioneerd.

De poes van Florence was al enkele dagen niet in haar gewone doen. Na onderzoek bleek het diertje een grote tumor te hebben. Inslapen bleek dan ook de enige oplossing. Een harde, maar noodzakelijke beslissing. Toulouse stierf in het bijzijn van Florence en Jiri.

Jiri herinnert zich dat de poes van Florence aanvankelijk erg op haar hoede was. “In het begin hield je me op afstand, zoals je bazinnetje”, schrijft Jiri. “Maar al snel vonden we iets gemeenschappelijks: samen chillen en soms slapen in de zetel”, besluit de politieagent.

Jiri Punt
Afbeelding bron: Instagram @jiripunt