VTM

Jiri Punt uit 'Blind Getrouwd' openhartig: "Ik tel echt af naar de laatste aflevering"

door: STG
Jiri uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Vanavond krijgen we weer een nieuwe aflevering te zien van 'Blind Getrouwd'. De huwelijksreis loopt ten einde en de koppels beginnen aan een nieuw hoofdstuk: het samenwonen.

In de aflevering van 'Blind Getrouwd' zien we vanavond hoe de koppels de  laatste dag van hun huwelijksreis invullen. Daarna begint het echte leven: het samenwonen. Florence hoopt alvast dat dat iets gaat doen met haar gevoelens voor Jiri. 

Tot nu toe gaf Jiri nog geen interviews. Of dit ook het einde van het experiment verklapt tussen Jiri en Florence moeten we nog even afwachten. In Showbits geeft hij voor het eerst een reactie op zijn deelname.

"Ik heb heel veel met Christiaan gebabbeld en opgetrokken. Maar eigenlijk was het een heel leuk klikje met alle mannen", klinkt het.

In de aflevering van vanavond wil Florence het kapsel van Jiri veranderen. Vorige week bleek al dat nog  twijfels heeft over het huwelijk met Jiri omdat de vonk er momenteel niet is. "Als ik het daarmee kan veranderen door zoiets sumiers te doen. Waarom niet", zegt Jiri.

Jiri telt ook af naar het einde van 'Blind Getrouwd'. "Ik ben ook heel benieuwd naar de afleveringen zelf, want wij hebben ze niet gezien tot nu toe", zegt Jiri. "Nu moeten wij een beetje ondergedoken zitten en geheimzinnig doen tegen iedereen, en dan is dat gedaan", klinkt het nog.

Tags Jiri Punt