VTM

Jiri uit 'Blind Getrouwd' onthult pikante details over de seksbeleving met Florence

door: STG
Florence en Jiri in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het was de verrassing van dit seizoen in 'Blind Getrouwd'. Jiri en Florence zeiden afgelopen maandag een tweede keer ja tegen elkaar.

Florence en Jiri omschreven zichzelf in 'Blind Getrouwd' als de 'slakjes' van de groep, maar zorgde maandag wel voor een inhaalbeweging. Hoewel ze tijdens de opnames niet intiem zijn geweest met elkaar, kwam daar buiten de camera's wel verandering in. 

"Ik heb gevoelens nodig voor ik affectie toon. In het dagelijkse leven duik ik ook niet snel het bed in met iemand. Ik heb nog nooit iemand gekust in het uitgaansleven en een onenightstand is niets voor mij", klonk het eerder al bij Florence.

In Story maakt Florence dan ook komaf met alle vooroordelen. "Ik kan jullie verzekeren dat ik niet saai ben in bed. Zodra er gevoelens zijn, ben ik ongeremd", klinkt het.

Iets wat ook Jiri kan bevestigen. "Ze ligt niet als een zeester in bed", lacht Jiri "Stille waters hebben diepe gronden. Kijk, openheid en communicatie zijn belangrijk voor een goede basis, seks komt dan later wel", klinkt het.