VTM

Johnny Logan na 'The Masked Singer': "Wijselijk gezwegen toen Sandra Kim dit zei"

door: COS
Johnny Logan in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Vrijdag vond een waanzinnige ontmaskering plaats in 'The Masked Singer'. Niemand minder dan Mr. Eurovision Johnny Logan bleek onder het masker van Edelhert te zitten.

Niet Helmut Lotti of Jasper Steverlinck, maar internationale ster Johnny Logan zat al die weken in het Edelhert-kostuum in 'The Masked Singer'. Thuis waren veel kijkers al zeker van Edelherts identiteit. Pas in de aflevering van zijn ontmaskering zaten ook de speurders hem op het spoor.

Het is best bijzonder dat Johnny deelnam aan onze Vlaamse 'The Masked Singer'. Hij twijfelde eerst nog om toe te zeggen, maar zijn kinderen konden hem overtuigen. Dat hij voor het Eurovisiesongfestival in Rotterdam moest, kwam goed uit.

Na Sandra Kim is Johnny de tweede Eurovision-artiest op het podium van 'The Masked Singer'. Enkele maanden geleden hadden ze het nog over Sandra's deelname en overwinning. "Ik heb vorige zomer nog met Sandra gewerkt, en ze vertelde me erover, maar ik heb wijselijk gezwegen dat ik ook had meegedaan", aldus Johnny in Dag Allemaal.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!