VTM

Jonas Van Geel moet drastisch ingrijpen: "Het was nodig"

door: COS
Jonas Van Geel in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: GoPlay

Jonas Van Geel zien we woensdagavond in 'Het Jachtseizoen' met Jelle Cleymans. Ze bezorgen de jagers meteen grote kopzorgen.

Jonas Van Geel en Jelle Cleymans gaan vanavond vier uur lang op de vlucht voor Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib. Ze maken het de dames meteen moeilijk door hun jagersbusje te laten depanneren. 

Voor Jonas paste 'Het Jachtseizoen' nog net in de agenda. Hij staat namelijk voor een erg drukke periode. Zondag gaat 'Les Misérables' namelijk in première. Daarnaast heeft Jonas ook voor televisie de handen vol, met onder meer een nieuw seizoen van 'I Can See Your Voice'.

Heel wat projecten lopen momenteel door elkaar. Dat is volgens Jonas eigen aan het vak. "Maar ik kom uit een rustige periode. Met Jelle trad ik in de zomer weinig op, het was nodig om na pittige jaren gas terug te nemen", zegt Jonas in Nieuwsblad.

"Denk niet dat ik niets deed, want voor de opnames van 'Jordy goes Ibiza' zaten we er drie weken", vertelt Jonas over zijn gesmaakt typetje. Daarover heeft hij meer nieuws: "We zijn bezig met nieuwe typetjes. Maar Jordy gaat nog lang niet op pensioen."