VTM

Kijkers van 'De Verraders' kunnen hun oren niet geloven: "Dat zeg je toch niet?"

door: COS
Véronique De Kock in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

'De Verraders' loopt op z'n einde. De bondgenoten hebben nog twee afleveringen om de verraders te ontmaskeren.

De verraders worden steeds meer in het nauw gedreven. Hendrik Vos, die zondag aan de Ronde Tafel werd verbannen, noemde zomaar even alle drie de namen van de verraders. Maar het is vooral Charlotte die zich zorgen moet maken.

Voor Charlotte was het een emotionele aflevering. In al haar emotie na de verbanning van Hendrik versprak ze zich ook. "Eén ding weet ik zeker: ik ga morgen niet naar huis", klonk het. Hoewel ze haar foutje nog probeerde recht te zetten, was het kwaad al geschied. Véronique twijfelt niet meer. 

Veel fouten

"Wat zegt ze nu?", klinkt het verontwaardigd bij de kijkers van 'De Verraders'. "Niet slim om zo'n uitspraak te doen", zegt iemand. "Wat een grote fout. Dat zeg je toch niet als verrader?", lezen we nog. "Charlotte speelt het zo slecht en toch blijft ze erin..."

"Ze maakt echt wel veel fouten. Bart is de enige echte goeie verrader van dit seizoen", vindt een kijker. "Ik vind Bart tot nu toe de beste verrader! Hij doet het echt goed. Charlotte wilt te veel laten zien dat ze geen verrader is. Echt jammer. Maar dit is zo'n leuk programma."

"Bart is de beste verrader. Heel rustig, die laat niks opvallen. Guy doet het ook niet slecht. Maar heel dom geweest van Charlotte, ze laat in haar kaarten kijken", klinkt het nog. Benieuwd of de bondgenoten volgende week een verrader naar huis kunnen sturen.