VTM

Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop laten zich meeslepen in 'Het Jachtseizoen'

door: COS
'Het Jachtseizoen' met Jamie-Lee Six, Laura Tesoro en Maarten Cop
Afbeelding bron: VTM

Binnenkort verklaart VTM het jachtseizoen voor geopend. Zeven duo’s van bekende Vlamingen in oranje overalls maken Vlaanderen onveilig in het zenuwslopende en entertainende kat- en muisspel 'Het Jachtseizoen'. De opnames zijn volop aan de gang.

Onder anderen Sven De Ridder & Gunther Levi, Cathérine Moerkerke & Hannelore Simoens en Jens Dendoncker & Jeroen Verdick moeten vier uur lang uit de klauwen zien te blijven van drie genadeloze jagers: Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop.

Iedere week zal een bekend duo uit de cel ontsnappen en op de hielen gezeten worden door de jagers. Zij beschikken over een heleboel voordelen, terwijl de bekende boeven helemaal niets krijgen. Alle hulp van toevallige voorbijgangers én een serieuze dosis creativiteit zijn dus welkom.

"Ons doel is om geen enkele BV te laten ontsnappen", klinkt het bij een strijdvaardige Laura. "We moeten echt vooruit denken en hen telkens een stap voor zijn." Jamie-Lee vult aan: "We gaan ons niet laten doen, want ik wil echt geen enkele BV op vrije voeten laten lopen."

Ook Maarten laat zich meeslepen in de jacht: "Een bus kapen, vluchten in een sportvliegtuigje... Sommige BV’s halen de zotste tactieken en trucjes boven. Na de eerste opnames zag ik echt overal oranje. Ik was een beetje zot aan het worden in mijn kop. Dit spel laat ons niet los!"