VTM

VTM-kijkers geschokt door overtreding van Laura Tesoro en Nora Gharib: "Moesten een boete krijgen"

door: LHX
Het Jachtseizoen
Afbeelding bron: VTM

In de laatste aflevering van 'Het jachtseizoen' moeten Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib zangers Gers Pardoel en Ian Thomas zien te klissen. Dat blijkt verrassend makkelijk te zijn.

Na amper twee uur jagen hebben Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen de twee voortvluchtigen al beet. Tien minuten lang rijden ze achter hen aan, tot Gers en Ian noodgedwongen moeten stoppen voor een spoorwegovergang.

Laura en Nora springen meteen uit hun auto gaan voor die van Gers en Ian staan. Zij mogen immers maar twintig minuten in eenzelfde voertuig zitten, en aangezien ze geblokkeerd zijn, zit er niets anders op dan aan het einde van die twintig minuten af te wachten en vervolgens gepakt te worden.

Het fragment lokt massaal veel reacties uit bij de kijkers. Vooral de manier waarop de jagers de weg versperren kan op weinig sympathie rekenen. "Ik haat de manier waarop de dames zich boven de wet stellen en zomaar op een motorkap gaan liggen, het verkeer in de war sturen en de verkeersregels aan hun laars lappen", wordt er geschreven op sociale media.

"Wat als er een ambulance of een ander noodgeval door moet? Misschien volgende keer wat regels maken voor de jagers" klinkt het ook. "Onverantwoord." "Ze zouden een boete moeten krijgen."