VTM

Laura Tesoro kan haar ogen niet geloven: "Had ik niet verwacht van Koen Wauters"

door: COS
Koen Wauters en Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Elke maandag is er op VTM het nieuwe programma 'Special Forces: Wie Durft Wint'. Elf bekende gezichten gingen de uitdaging van hun leven aan.

Elf bekende gezichten wagen zich in 'Special Forces: Wie Durft Wint' aan een 6-daagse training van de special forces. Zes BV's zijn nog in de running. Onder hen Laura Tesoro, maar ook Koen Wauters

"Is die echt zo atletisch als hij lijkt in het programma?", vraagt Robin Keyaert op MNM aan Laura. "Dat is het ding: je kan niks faken in dat programma. Het is het meest pure en authentieke programma waar ik ooit deel van heb uitgemaakt, en eigenlijk van wat ik al gezien heb."

"Je voelt gewoon dat niemand zich anders kan voordoen dan hij is. Je kan ook niet doen alsof je atletischer bent dan je eigenlijk bent", merkt Laura op. "Ik ben ook mega onder de indruk geweest van Koen."

"Ook omdat ik niet had verwacht dat zijn lichaam dat nog allemaal zou kunnen. Ik denk dat hij het zelf ook niet verwacht had. Hij heeft heel veel last van zijn rug en zijn knieën. Dat lichaam gaat al dubbel zo lang mee als dat van mij", aldus Laura Tesoro.