VTM

Zware uithaal naar Georges-Louis Bouchez door VTM-programma: “Is nog het pijnlijkst van al”

door: PMN
Special Forces - Georges-Louis Bouchez
Afbeelding bron: VTM

Georges-Louis Bouchez nam deel aan het VTM-programma ‘Special Forces: Wie durft die wint’. Het was voor de MR-politicus een avontuur van korte duur.

Georges-Louis Bouchez zei voor de start van het programma dat hij een achtergrond heeft als reservist van het leger. Hij slaagde er echter niet in om te overtuigen.

“De groep wordt zwaar bestraft door mij”, zei Bouchez. “Ik heb niet de fysieke capaciteiten en niet de voorbereiding om dieper te gaan, dus ik stop ermee, zodat de groep niet continu bestraft wordt.”

Politicoloog Dave Sinardet haalt in Dag Allemaal fel uit naar Bouchez. “Heel vreemd dat iemand als Bouchez, die heel bewust bezig is met zijn imago, dit allemaal zo onderschat heeft.”

“En het pijnlijkst van al: hij bevestigt het beeld dat men in politieke kringen al langer van hem heeft. Dat hij geen teamplayer is, niet constructief is en zijn eigen team ondermijnt.”

Sinardet merkt op dat dit ook in Wallonië allemaal erg kritisch bekeken wordt. Volgens hem gaat het de torenhoge ambities van Bouchez geen deugd doen.