VTM

Lijdt Celine Van Ouytsel aan een huidaandoening? Dit is waarom ze handschoenen droeg in 'De Verraders'

door: LHX
Céline Van Ouytsel in 'De Verraders'
Afbeelding bron: VTM

Celine Van Ouytsel zette in 'De Verraders' alles op alles om haar rol als bondgenoot zo goed mogelijk te vervullen. Helaas werd ze verdacht door Hendrik Vos, waardoor ze door de groep werd verbannen.

Tijdens haar deelname aan 'De Verraders' droeg Celine Van Ouytsel een erg ongewoon accessoire: handschoenen. Veel kijkers merkten het op en stelden zich er vragen bij.

"Celine lijdt al jaren aan een huidaandoening en heeft dat zelfs al toegegeven in een interview", klonk het onder meer op sociale media. Dat ontkent de ex-Miss België echter stellig.

"Wat een verbeelding. Daar is dus voor alle duidelijkheid níéts van aan", laat ze weten aan Het Laatste Nieuws. De reden waarom ze de handschoenen droeg, is simpel: ze vindt ze mooi en ze pasten goed bij haar looks.

Ook haar mede-bondgenoot Bert Haelvoet heeft er iets mee te maken. Eigenlijk had Celine ook outfits zonder bijpassende handschoenen, maar hij was zo'n fan van het accessoire dat hij haar aanspoorde om ze vaker te dragen. "Eigenlijk is het dus allemaal Berts schuld", lacht ze.