VTM

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' krijgt vorm: Deze experte is terug van de partij

door: STG
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar kregen we een vernieuwd seizoen van 'Blind Getrouwd' te zien. Ook dit jaar lijkt het erop dat de basisingrediënten hetzelfde zullen blijven.

'Blind Getrouwd' kende vorig jaar een grote metamorfose. De koppels gingen voor het eerst samen op huwelijksreis, konden regelmatig hun hart luchten bij elkaar, en de opnames vonden plaats tijdens de zomermaanden.

Het zijn slechts kleine aanpassingen die op het scherm een grote verandering teweegbrachten. En dan was er nog de verschijning van Ingeborg, de grootste supporter van de liefde.

Na haar deelname aan 'Blind Getrouwd' zijn de ambities van Ingeborg alleen maar groter geworden. Ze presenteert momenteel 'Million Dollar Island' op VTM2, en we hebben haar ook al aan het werk gezien in 'I Can See Your Voice' en 'K2 Zoekt K3'.

Ook de toekomst als experte in 'Blind Getrouwd' ziet er goed uit. In Het Laatste Nieuws verklapt ze alvast dat ze ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Wanneer dat op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend.