VTM

Nora Gharib openhartig over scheiding: "Moesten lachen toen advocaat dat zei"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Op 1 juli maakte Nora Gharib bekend niet langer een koppel te vormen met Anson. Ze waren twaalf jaar samen, waarvan vier jaar getrouwd.

Nora Gharib en Anson Ansare zijn op de best mogelijke manier uit elkaar gegaan: als vrienden. "Wij komen supergoed overeen. Op elk vlak. Zeker als het om Chams gaat willen we allebei het beste voor haar", zegt Nora in 'Freek Blijft Slapen' aan Freek Braeckman.

Als Freek Nora hoort praten over de relatie met Anson merkt hij op dat ze gewoon samen hadden kunnen blijven. "Dat zei de advocaat ook", lacht Nora. 'Wat is de reden dat jullie willen scheiden?' zei die. "Wij moesten daar zo mee lachen."

"Wij weten dat ook. Wij komen supergoed overeen, wij lachen ons dood. Maar het ging gewoon niet meer. Het cliché dat ze zeggen 'het vuur is weg'? Dat was het", zegt Nora. Na twaalf jaar samen waren ze uit elkaar gegroeid.

"Wij hebben daar allebei vrede mee en we vonden allebei dat, omdat we nog jong zijn, allebei nog een tweede leven konden hebben. En we zijn allebei ook echt wel gelukkig", aldus Nora Gharib.