VTM

Partner van Familie-actrice Annie Geeraerts opgenomen in ziekenhuis

bron: Belga/Het Laatste Nieuws
door: SLO
Afbeelding bron: Photonews

Annie Geeraerts is maar liefst 94 jaar. Ze woont samen met haar partner, Paul. Maar dan slaat het noodlot toe voor hem.

In de twee laatste afleveringen van ‘De zomer van’ gaat Eric Goens langs bij ‘dé bomma’ van ‘ Familie’. Annie Geeraerts woont normaal samen met haar partner, Paul, in een rijhuis in Antwerpen. Maar wanneer Eric op bezoek komt is Paul niet aanwezig.

Sinds haar negentigste verjaardag heeft Annie haar hart verloren aan Paul. Corona bracht hen nog dichter bij elkaar, maar net op het moment dat niets nog fout zou kunnen gaan, slaat het noodlot toe.

Paul kneusde zijn ruggenwervel toen hij in Annies huis een schilderij wilde ophangen en verblijft momenteel in het ziekenhuis. “Paul viel achterover en kreeg daarbij het televisietoestel over hem heen. Ik heb de buren moeten roepen want zelf kreeg ik hem niet meer recht. We zijn naar het spoed gegaan waar hij meteen is opgenomen”, vertelt Annie in Het Laatste Nieuws.

Paul verblijft al enkele weken op de revalidatieafdeling, maar het gaat elke dag beter. Hij zal wel opnieuw moeten leren stappen, maar Annie heeft hier alle vertrouwen in dat dit goed zal verlopen.