Rudi doet erg mysterieuze ontdekking over Lars in 'Familie'

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Vanaf vanavond kan je weer dagelijks kijken naar 'Familie'. Ook deze week staat er weer heel wat spanning op het programma.

Ian en Kato kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Zo vraagt Ian Kato mee uit naar het buitenverblijf van zijn ouders. Of dat ook effectief een goed idee blijkt te zijn moeten we nog even afwachten.

Ook bij Matthias en Vanessa hangt er deze week spanning in de lucht. Vanessa blijkt namelijk een goede zakenpartner van Matthias nog te kennen uit een ver verleden. En dan is er nog de terugkeer van Lars.

Die lijkt op mysterieuze wijze te verlopen. Rudi heeft namelijk ontdekt op foto's dat Lars betrokken is bij seksfeestjes met minderjaren. Daarnaast ontdekt hij nog valse afspraken met Griet, en het verdacht opladen van zijn auto aan een kasteel. 

Vrijdag komt het nieuwe boek uit van 'Familie'. Dat zal 'Weerwraak' heten, en vertelt het verhaal over Lars. Eerder werden er al boeken uitgebracht rond bijvoorbeeld het verhaal van Marie-Rose. Haar personage werd ook terug in de reeks getoond vlak voor het boek verkrijgbaar was.

Vermoedelijk weten we vrijdag dus eindelijk hoe het verder afloopt met Lars. Kürt Rogiers liet eerder al weten dat zijn terugkeer voor heel wat opschudding zal zorgen.