Regi Penxten heeft nieuws over Pauline nu nieuw seizoen 'Regi Academy' is aangekondigd

door: COS
Regi Penxten en Pauline uit 'Regi Academy'
Afbeelding bron: VTM

Regi Penxten had deze week iets aan te kondigen. De inschrijvingen voor het tweede seizoen van 'Regi Academy' zijn geopend. Wie volgt Pauline Slangen binnenkort op als ster van Regi's nieuwste single?

Regi Penxten gaat op zoek naar een nieuwe stem voor zijn volgende single. De dj hoopt natuurlijk dat het niveau even hoog - en misschien zelfs nog hoger - ligt dan in de eerste editie. "Zo'n programma blijft een grote gok voor mij. Een nieuwe stem moet aanslaan bij het publiek", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

In de eerste editie van 'Regi Academy' was het Pauline Slangen die won en dus een single voor Regi mocht inzingen. De single 'Duizend Sterren' scoorde erg goed in de hitlijsten. Een platina plaat ligt zelf binnen handbereik "En haar eerste solonummer is bijna afgewerkt", zegt Regi.

Pauline hoeft niet te vrezen voor haar plekje in team Regi. "Zij is echt een onderdeel geworden van de Regi-familie, naast Camille, Olivia en Jaap Reesema. Ik blijf haar dus ondersteunen en ze zal tijdens de komende optredens mee op het podium staan. Nieuw talent blijft echter altijd extra welkom", aldus Regi Penxten.