VTM

Sandrine André staat stil bij groot verlies: “Altijd verteld hoe graag ik hen zag”

door: ASX
Veronique (Sandrine André) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Een zware dag gisteren voor ‘Familie’-gezicht Sandrine André. Dag op dag twaalf jaar geleden moest de actrice afscheid nemen van haar moeder, actrice Mieke Verheyden. Drie jaar eerder verloor Sandrine ook al haar vader, de Nederlandse acteur Bert André.

Op Instagram staat Sandrine stil bij het verlies van haar beide ouders. “Het diepe verdriet van rouwen is bij mij ondertussen gaan liggen. Er is de rust dat ik hen allebei verteld heb hoe graag ik hen zag”, schrijft Sandrine.

“Zelf was ik 35 toen papa en 38 toen mama stierf, dus niet meer zó jong”, gaat Sandrine verder. Daarmee doelt ze op de populaire podcast ‘Na de rouwstoet’, waarin getuigd wordt hoe het is om als jongere één of beide ouders te verliezen.

“Deze podcast heeft mij heel erg geraakt en veel steun gegeven”, besluit Sandrine. De actrice is vooral gekend dankzij haar rol van Véronique Van den Bossche in Vlaanderens langslopende soap ‘Familie’. Ook in ‘Wittekerke’ en ‘Sara’, twee reeksen die momenteel heruitgezonden worden op VTM, schitterde Sandrine.