VTM

Siska Schoeters verklapt geheim over ‘The Masked Singer’

door: ASX
Masked Singer_S3_Kosmos_Siska Schoeters.jpg
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond werd Siska Schoeters ontmaskerd als Kosmos in ‘The Masked Singer’. De immer goedlachse presentatrice van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ sneuvelde vlak voor the Big Bang, waarin de acht overblijvende kandidaten samen één groep worden.

In ‘HLN Showbits’ blikt de ex van Tomas De Soete terug op haar avontuur. Zo vertelt Siska onder meer dat ze na de eerste show al meteen herkend werd door haar zus. “Na het openingsnummer waarin ik amper drie zinnen zong, stuurde mijn zus mij: Je moet niets zeggen, maar ik heb u al herkend, jij bent Kosmos”.

Niet alleen haar naaste familie zat meteen op het goede spoor. Ook collega Niels Destadsbader had het van bij het begin bij het rechte eind. “Niels zat in het publiek en daarna had hij een berichtje gestuurd: Ik denk dat ik jou ben tegengekomen deze week”, vertelt Siska.

Daarmee weten we ook meteen dat de voormalige presentator van het razend populaire programma zelf niét in één van de pakken zit. De naam van Niels werd in voorgaande afleveringen af en toe genoemd. Nu kunnen we hem met zekerheid van het lijstje verdachten schrappen. Dankjewel, Siska!