Tine Embrechts doet verrassende onthulling: “Ik heb een gemene zet gedaan”

door: ASX
tine embrechts
Afbeelding bron: VTM

Het zijn bijzonder drukke tijden voor Tine Embrechts. De 47-jarige actrice is quasi dagelijks te zien in de hilarische sketches van ‘De Ideale Wereld’. Daarnaast vergezelt ze ook onder meer Kevin Janssens, Julie Van den Steen en Andy Peelman in het speurderskwartet van ‘The Masked Singer’.

Vorig jaar stak Tine zélf nog in een pak van het ontzettend populaire programma. Als Flamme Fatale draaide ze toen zeven afleveringen mee. In het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is Tine lid van de zogenaamde speurderscommissie en probeert ze week na week te achterhalen wie in de pakken verscholen zit.

Daarin gaat de actrice vrij ver, vertelt ze zelf in een interview aan Dag Allemaal. “Ik heb een redelijk gemene zet gedaan bij iemand van wie ik dacht dat die in een pak zat”, vertelt Tine. “Ik kwam die persoon tegen en sprak die aan met het figuurtje om zijn of haar reactie te zien.”

Mét succes, zo blijkt. “Bij de ontmaskering bleek dat ik er knal op zat”, verklapt Tine. Over welk figuurtje het precies gaat, wou Tine niet kwijt. We zijn alvast benieuwd!