VTM

Véronique De Kock bedankt voor deelname aan populair programma: "Nooit van mijn leven"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Momenteel is Véronique De Kock te zien in 'De Verraders'. Eerder dit jaar nam ze ook deel aan 'The Masked Singer', waar ze als Mummie veel indruk maakte.

Dat Véronique De Kock dit jaar zo vaak opduikt op VTM, is volgens haar toeval. Ze vermoedt dat ze na 'De Verraders' weer van het scherm verdwijnt.

Dat betekent niet dat ze geen verdere interesse heeft in televisieopdrachten, integendeel. Achttien jaar lang presenteerde ze een programma, en ze droomt er nog steeds van om dat opnieuw te mogen doen. "Maar ik ben ook realistisch: de kans is klein dat dat nog gebeurt", zegt ze in Story.

Als gast of deelnemer aan tv-programma's is ze bovendien best kieskeurig. Zo werd ze al opgebeld voor 'Over de oceaan', maar daarvoor bedankte ze vriendelijk. "Dat doe ik nooit van mijn leven, ik word altijd zeeziek."

Ook van 'Celebrity MasterChef' kreeg ze de vraag of ze mee wilde doen, maar daar moest ze mee lachen. "Ik kan wel koken, maar enkel de basics. Ik wil niet aan iets meedoen waar ik niet op mijn gemak ben", klinkt het resoluut.