Jamie-Lee Six ondergaat plastische ingreep: “Na twee à drie weken zou ik al resultaat moeten zien”

door: ASX
Jamie Lee Six
Afbeelding bron: Instagram @jamieleesix

Eerder deze week plaatste influencer Jamie-Lee Six een opmerkelijke oproep op Instagram. De jonge West-Vlaamse actrice kampt sinds een tijdje met een probleem waarvoor ze zich naar eigen zeggen schaamt. Jamie-Lee heeft namelijk last van haarverlies.

“Hebben jullie tips om mijn haar voller te krijgen of tips om minder haar te verliezen? Ik vond het moeilijk om dit online te plaatsen omdat ik er mij voor schaam…” Zo klonk de opvallende noodkreet van Jamie-Lee deze week op Instagram. Een oproep waar massaal gehoor aan gegeven werd.

De piepjonge Jamie Lee kreeg heel wat tip van haar vele volgers. Eentje sprong er echter uit: hairfillers. “De behandeling is voor iedereen die dun haar heeft door stress, kan genetisch zijn of als gevolg van leeftijd, medicatie of ziekte”, klinkt het.

Jamie-Lee vatte meteen de koe bij de hoorns en boekte al meteen een afspraak. “Ik ga voor twee sessies waar er vier weken tussenzitten. Na twee à drie weken zou ik al een duidelijke toename moeten zien aan mijn kalere plekjes”, luidt het hoopvol.

Volledig pijnloos is de behandeling niet. “Het worden twintig à dertig kleine prikjes”, laat de presentatrice van 'Het Jachtseizoen' weten. “Ik zal op de afspraak zelf jullie meenemen en dan zullen we samen het proces bekijken. Ik vind het nu al spannen”, besluit Jamie-Lee.

Jamie Lee Six Insta Stories
Afbeelding bron: Instagram @jamieleesix
Jamie Lee Six Insta Stories 2
Afbeelding bron: Instagram @jamieleesix