VTM

Walter De Donder heeft bizar effect op Bart Appeltans: "Kind in mij kwam naar boven"

door: STG
BartAppeltans.png
Afbeelding bron: VTM

Bart Appeltans werkt volop aan zijn mediacarrière. Na zijn overstap van Play4 naar VTM duikt de interieurarchitect steeds vaker op in verschillende programma's.

Bart Appeltans deed enkele maanden geleden heel wat stof opwaaien met zijn overstap van VTM naar Play4. Vorige week konden we hem nog aan het werk zien in de dragshow 'Make Up Your Mind' als jurylid, maar vanavond start alweer een nieuw avontuur.

Het tweede seizoen van 'De Verraders' kan ook nu weer rekenen op verrassende namen. Aan de vooravond van de eerste aflevering verklapt Bart Appeltans al hoe de opnames verlopen zijn.

"Ik was wel onder de indruk toen we voor ‘t eerst samenkwamen. Plots stonden Martine Jonckheere en Walter De Donder voor mij. Dat zijn mensen waar ook ik mee opgroeide”, klinkt het in Showbits. "Ik werk nog maar een paar jaar voor tv, dus ik vond dat wel cool om daar tussen al die bekende koppen te zitten."

Al ging het natuurlijk al snel over het spel. "Ik ben wel iemand die zichzelf vrij goed kan beheersen", zegt Bart. "Emoties probeer ik altijd onder controle te houden", aldus de interieurarchitect.